Veeam One Reportes Server not running

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby adrianIDC » Thu Nov 12, 2015 3:17 pm

I made a new installation of Veeam availability (b&r and one)

Everything went well , except that at the end and finish installing Veeam Reporter One failed on the Veeam One Reporter Server service (veeam RSS)

This is the only service that does not start on its own. Nor it is started by hand.
adrianIDC
Expert
 
Posts: 179
Liked: 9 times
Joined: Tue Mar 03, 2015 10:44 am

Re: Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby Shestakov » Thu Nov 12, 2015 3:31 pm 1 person likes this post

Hi Adrian!
What version have you installed?
Does it return any error when you try to start it manually?
Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby adrianIDC » Thu Nov 12, 2015 3:40 pm

The version installed is 8.0.0.159

The error that indicates whether the attempt is started manually has spent time on .
adrianIDC
Expert
 
Posts: 179
Liked: 9 times
Joined: Tue Mar 03, 2015 10:44 am

Re: Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Nov 12, 2015 3:43 pm

What related errors do you have in the Windows Event log?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1100 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby Shestakov » Thu Nov 12, 2015 3:45 pm

Hmm..
I`m afraid there is no such a version. Maybe you meant 8.0.0.1569 or 8.0.0.1669?
Thanks
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby adrianIDC » Thu Nov 12, 2015 3:53 pm

I've installed veeam availability suite 8.0.0.11.....

I'll try to reinstall veeam one server and one to see if it happens again .
adrianIDC
Expert
 
Posts: 179
Liked: 9 times
Joined: Tue Mar 03, 2015 10:44 am

Re: Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby adrianIDC » Thu Nov 12, 2015 3:56 pm

In the event windows :

Timeout (30000 ms) for connection with ONE Veeam Reporter Server service ran out.
adrianIDC
Expert
 
Posts: 179
Liked: 9 times
Joined: Tue Mar 03, 2015 10:44 am

Re: Veeam One Reportes Server not running

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Nov 12, 2015 4:01 pm 1 person likes this post

Don't need to re-install everything. Try to reboot this server, if it doesn't help please reach out to our support team for assistance. Thanks!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1100 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests