Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V
Post Reply
AlexLeadingEdge
Expert
Posts: 344
Liked: 43 times
Joined: Dec 14, 2015 9:42 pm
Contact:

VeeamONE Monitor Server service won't start after Hotfix

Post by AlexLeadingEdge »

Hi guys,

Not sure what is going on, but after installing the VeeamONE security Hotfix onto our 9.5 Update 4a install the Monitor Server service won't start. I have restarted the server but the Monitor Server service still won't start. I have since uninstalled all of VeeamONE and will reinstall using the new ISO.

AlexLeadingEdge
Expert
Posts: 344
Liked: 43 times
Joined: Dec 14, 2015 9:42 pm
Contact:

Re: VeeamONE Monitor Server service won't start after Hotfix

Post by AlexLeadingEdge »

VeeamONE ISO install has also failed to start.

AlexLeadingEdge
Expert
Posts: 344
Liked: 43 times
Joined: Dec 14, 2015 9:42 pm
Contact:

Re: VeeamONE Monitor Server service won't start after Hotfix

Post by AlexLeadingEdge »

Can an admin please move this into the "Veeam ONE: mandatory hotfixes" thread?

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24030
Liked: 1794 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: VeeamONE Monitor Server service won't start after Hotfix

Post by Vitaliy S. »

Alex, what's your case ID on this and what is the error message displayed? Once we confirm it is caused by that mandatory fix, moderators will definitely move it there!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests