Topology Map Not Populating

VMware monitoring with HP Operations Manager

Topology Map Not Populating

Veeam Logoby MTavaresAU » Tue Dec 14, 2010 9:03 pm

After following the instructions listed on page 19 of the Installation Guide I'm still not seeing the topology map in HP OpenView being populated. Any idea why this is not working and how to resolve it so that the topology map does populate in HP OpenView.
MTavaresAU
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Dec 13, 2010 11:38 pm
Full Name: Marco Tavares

Re: Topology Map Not Populating

Veeam Logoby Irina Simkina » Tue Dec 14, 2010 10:18 pm

Hi Marco,

do you mean the topology segmentation or the regular Service map? Please also take into account that the Service map creation could take some time (up to 4 hours) to be completed. If you still experience problems, it will be better if you open the support case using http://www.veeam.com/support.html
due to we need collector logs to find the reason.

Thank you,
Irina
Irina Simkina
Enthusiast
 
Posts: 51
Liked: never
Joined: Tue Apr 20, 2010 9:00 am
Full Name: Irina Simkina

Re: Topology Map Not Populating

Veeam Logoby MTavaresAU » Tue Dec 14, 2010 10:30 pm

I am referring to the service map in HP OpenView and this was done yesterday afternoon my time and is still not populated. I will open a support ticket. Thanks for your assistance.
MTavaresAU
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Dec 13, 2010 11:38 pm
Full Name: Marco Tavares

Re: Topology Map Not Populating

Veeam Logoby ermamorales » Thu Mar 14, 2013 8:54 am

so did you get your problem solved yet?
ermamorales
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Wed Mar 06, 2013 9:31 am
Full Name: Erma Morales


Return to Veeam Smart Plug-in for HP Operations Manager



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest