Simplify and orchestrate VPN networking and configuration tasks.
Post Reply
rganer
Novice
Posts: 8
Liked: never
Joined: Sep 16, 2014 9:06 pm
Full Name: Rodney Garner
Contact:

Anyone else run into problem access Network Hub deployed in Azure

Post by rganer »

I'm looking to test Veeam PN in Azure, followed the guide to deploy the Network Hub. Once I got the dns / ip address I attempted to login to the Network Hub but only get "Veeam PN is Initializing" for the past 12 hours.

Not sure what is causing it so I deleted the deployment and retired but got the same thing. Also tried restarting, redeploying, and access the VM thru SSH (can access vm thru ssh) still no luck.

Cant access the Veeam PN Network Hub login page.

HannesK
Veeam Software
Posts: 5739
Liked: 791 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Location: Austria
Contact:

Re: Anyone else run into problem access Network Hub deployed in Azure

Post by HannesK »

Hello,
I can reproduce it and I also see some errors in the azure_init.log

Let me check with my colleagues (this can take some time)

Best regards,
Hannes

HannesK
Veeam Software
Posts: 5739
Liked: 791 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Location: Austria
Contact:

Re: Anyone else run into problem access Network Hub deployed in Azure

Post by HannesK »

the issue is confirmed and there is also a workaround

1) Deploy azure appliance without site-to-site options.
2) Update Ubuntu kernel to the last version. (SSH)
3) Configure and start site-to-site service in UI. (don't forget that you need to set the Azure firewall rules manually)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest