Error when opening store in mounted Exchange backup

Discussions specific to VMware vSphere hypervisor

Error when opening store in mounted Exchange backup

Veeam Logoby pshute » Mon May 14, 2018 10:01 pm

Yesterday I was trying to restore a Exchange mail item. I selected the server from the backup, and chose Restore Application Items/Microsoft Exchange Mailbox Items. I selected the oldest restore point, and it mounted the database.

I clicked to expand one of the stores. It started the "loading store" process, then crashed with an error. It did this for several attempts. I would like to report the error, but I can't remember it, and today that restore point is gone. It works fine on the oldest restore point now.

Is there a way for me to find the error in the logs? Which file should I be looking in?

[By the way the log file location listed in https://helpcenter.veeam.com/docs/backu ... tml?ver=95 is incorrect for my version of Windows. I found it in C:\Users\All Users\Veeam\Backup.]
pshute
Expert
 
Posts: 152
Liked: 8 times
Joined: Mon Nov 23, 2015 10:56 pm
Full Name: Peter Shute

Re: Error when opening store in mounted Exchange backup

Veeam Logoby foggy » Tue May 15, 2018 12:44 pm

Peter, please contact technical support for assistance in reading log files. Thanks.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 16148
Liked: 1288 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests