Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
Michael_6835
Enthusiast
Posts: 39
Liked: 2 times
Joined: Feb 05, 2010 4:43 pm
Full Name: Michael Harris
Contact:

Fail Over Issue

Post by Michael_6835 » Jul 18, 2013 4:14 pm

Trying to failover and Re-IP

VM fails with this error message.
I try failing over another vm (windows 7) where I re-ip and that completed successfully.
What does this error mean, I've obviously got the correct connection as i'm able to failover the other vm.
So what am I missing?
Thanks

7/18/2013 11:53:21 AM Starting failover to restore point '7/17/2013 9:36:19 PM'. Original VM: 'xenapptest'
7/18/2013 11:54:25 AM Fail Re-IP process failed. Error: 'Client error: There is no specification for the specified VI connection. Connection name: [].
'.
7/18/2013 11:54:25 AM Fail Failed to perform failover to replica Error: Client error: There is no specification for the specified VI connection. Connection name: [].

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 23010
Liked: 1560 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Fail Over Issue

Post by Vitaliy S. » Jul 18, 2013 4:25 pm

Hello Michael, please kindly open a support case and provide case ID here, as it is advised when posting about technical issues (explained when you click New Topic). Thanks.

Michael_6835
Enthusiast
Posts: 39
Liked: 2 times
Joined: Feb 05, 2010 4:43 pm
Full Name: Michael Harris
Contact:

Re: Fail Over Issue

Post by Michael_6835 » Jul 18, 2013 4:31 pm

Sorry, I was hoping a quick forum note that i might have missed.

I'll keep plugging away, support can be a bit delayed in responding especially in this case, its not mission critical... I'll still open the case.

In playing around with settings, I migrated a the VM do a different host and was able to fail over successfully.

What would be the difference between hosts? Both belong to the same VCenter....
Mike

foggy
Veeam Software
Posts: 18291
Liked: 1568 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Fail Over Issue

Post by foggy » Jul 19, 2013 11:00 am

Something environmental. Logs will probably tell the reason.

FDR
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Aug 23, 2013 1:30 am
Contact:

[MERGED] Re-IP Failing

Post by FDR » Aug 23, 2013 1:38 am

Has anyone encountered the below error, which i'm experiencing when trying to failover to a DR site on different network? Logs don't shed any light and i'm not clear on what the error means. A support tech tried to telnet to the host from the veeam server on 443 which failed and said that it should be able to. He then connected vsphere directly to the host which seemed to satisfy him. However perhaps this is simply a firewall issue..? Replication works no problem each night to the DR server.

22/08/2013 20:10:04 Starting failover to restore point '22/08/2013 01:25:04'. Original VM: 'name of vm'
22/08/2013 20:11:22 Fail Re-IP process failed. Error: 'Client error: There is no specification for the specified VI connection. Connection name: [ip of remote host].
'.
22/08/2013 20:11:22 Fail Failed to perform failover to replica Error: Client error: There is no specification for the specified VI connection. Connection name: [ip of remote host].

Case # 00432025

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 23010
Liked: 1560 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Fail Over Issue

Post by Vitaliy S. » Aug 25, 2013 6:43 am

Do you have the same issue for all VMs you try to failover with Re-IP option?

FDR
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Aug 23, 2013 1:30 am
Contact:

Re: Fail Over Issue

Post by FDR » Aug 26, 2013 4:18 am

Yes it does appear so

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests