Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
pglamb
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: May 18, 2015 4:38 pm
Full Name: Pat Lamb
Contact:

how to seed replicatoin and then remove backup used for seed

Post by pglamb » Jun 29, 2015 4:13 pm

Good morning.

I've read the manuals, tried to start a topic, was referred to an exiting topic thread that had nothing to do with my question, and am still not able to get my DR site setup. I'm hoping this thread will be approved by the admin so that I might be able to get things going.

here's what I would like to do:
1. copy last night's backup to an external drive.
2. take the drive to the DR location, copy the backup files to a Veeam B&R repository, rescan the repository.
3. create a replication job at my source site using the backup in the DR Veeam server as the seed.
4. once the replication job has finished, reconfigure the job without the seed.

That's the problem, once I reconfigure the job without the seed, it fails.

I'm sure this has been run into before, please help!

Thanks for taking the time to read and help.

Pat

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22996
Liked: 1556 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: how to seed replicatoin and then remove backup used for

Post by Vitaliy S. » Jun 29, 2015 4:23 pm

Hi Pat,

The seeding process you're doing looks good to me. Can you please tell us what exactly happens to the job? What is the error message? Do you have a support case opened on this already?

Thanks!

foggy
Veeam Software
Posts: 18274
Liked: 1564 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: how to seed replicatoin and then remove backup used for

Post by foggy » Jun 29, 2015 4:24 pm

Pat, may I also ask you what settings do you change during job reconfiguration?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests