ID# 01984457 Scheduled job failing to run

VMware specific discussions

ID# 01984457 Scheduled job failing to run

Veeam Logoby Cragdoo » Tue Nov 29, 2016 1:53 pm

This is getting weird, I now have 3 different VBR servers (v9u2) all exhibiting similar issue. Scheduled jobs failed to run. not run and fail,no log file, just do not run at all. Support advised upgrading VMware tools, which I'm in the process of upgrading at the moment. Just wondered if anyone has come across a similar issue?
Cragdoo
Veeam Vanguard
 
Posts: 410
Liked: 134 times
Joined: Tue Sep 27, 2011 12:17 pm
Location: Scotland
Full Name: Craig Dalrymple

Re: ID# 01984457 Scheduled job failing to run

Veeam Logoby Cragdoo » Tue Nov 29, 2016 2:08 pm

so I updated the VMware tools, and also updated the scheduled time and job now runs. Almost like the timer that kicks off the backup/replication is stuck/stale.
Cragdoo
Veeam Vanguard
 
Posts: 410
Liked: 134 times
Joined: Tue Sep 27, 2011 12:17 pm
Location: Scotland
Full Name: Craig Dalrymple

Re: ID# 01984457 Scheduled job failing to run

Veeam Logoby Zew » Tue Nov 29, 2016 9:04 pm

Thanks for sharing a possible solution. I haven't come across this issue. VMtools should be kept up-to-date as possible on most VM's.

I'm also assuming that since you said update VMtools on VBR servers that these are virutalized Veeam Servers.

Did you by chance try to simply restart the primary backup service?
Zew
Expert
 
Posts: 173
Liked: 39 times
Joined: Tue Mar 17, 2015 9:50 pm
Full Name: Aemilianus Kehler


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: signal and 34 guests