Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
skydok
Veeam ProPartner
Posts: 68
Liked: 12 times
Joined: Jun 11, 2012 12:04 pm
Contact:

Looking for Procedure for MOving Veeam Server domain

Post by skydok » Feb 03, 2015 8:59 am

HI,
I have an existing 7.x Veeam Server in Domain A and the organization is moving to Domain B.

Is there any known procedure to do that ?couldn't find to what pay attention .
Storage Solution Specialist
Veeam FAN
@shatztal
Blog: http://www.skydok.com

foggy
Veeam Software
Posts: 18281
Liked: 1567 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Looking for Procedure for MOving Veeam Server domain

Post by foggy » Feb 03, 2015 9:25 am

Make sure all the involved resources (hosts, proxies, repositories, etc.) are available after changing the Veeam B&R server domain. Is this the only server that is migrated or the entire backup infrastructure will also be moved?

skydok
Veeam ProPartner
Posts: 68
Liked: 12 times
Joined: Jun 11, 2012 12:04 pm
Contact:

Re: Looking for Procedure for MOving Veeam Server domain

Post by skydok » Feb 03, 2015 9:27 am

The Other Proxie and etc are already in DOMAIN B and the User which is in the credentials is also the user from domain B.
I have changed already services to work with "local system" so i'm just not sure about the after affect of the Veeam .
Storage Solution Specialist
Veeam FAN
@shatztal
Blog: http://www.skydok.com

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 23003
Liked: 1559 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Looking for Procedure for MOving Veeam Server domain

Post by Vitaliy S. » Feb 03, 2015 9:55 am

If you're using local accounts everywhere, then changing domain for the Veeam backup server should not have any effect.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: backupquestions, fnbisson and 45 guests