MUI error after Backup Job start

VMware specific discussions

MUI error after Backup Job start

Veeam Logoby steri » Wed Nov 11, 2015 3:06 pm

Hi.

I have changed the admin account password on Backupserver, VMware vCenter and ESXi Hosts.
I have changed it in windows for the Veeam Services and in Veeam for the vCenter Host too.

After that i get an error message after the Backup Job starts:

Code: Select all
11.11.2015 15:50:57 :: Error: Im Cache des Ressourcenladeprogramms ist kein MUI-Eintrag geladen. Error code: 15105
Failed to create Cryptographic Service Provider.


I did not find any solution until yet.

Anyone an idea ?

Regards Chris
steri
Influencer
 
Posts: 10
Liked: 2 times
Joined: Thu Aug 06, 2015 4:34 pm

Re: MUI error after Backup Job start

Veeam Logoby foggy » Wed Nov 11, 2015 3:07 pm

Chris, please specify your support case ID for this issue, otherwise the thread will be removed by moderators.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14743
Liked: 1082 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: MUI error after Backup Job start

Veeam Logoby steri » Wed Nov 11, 2015 3:09 pm

I have no case opend for this issue. Its my Lab Enviroment and we are Veeam Gold Partner
steri
Influencer
 
Posts: 10
Liked: 2 times
Joined: Thu Aug 06, 2015 4:34 pm

Re: MUI error after Backup Job start

Veeam Logoby foggy » Wed Nov 11, 2015 3:14 pm

Neither of these facts prevents you from opening a case, as it is advised to do for any technical issue you're posting about (as explained when you click New Topic).
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14743
Liked: 1082 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: MUI error after Backup Job start

Veeam Logoby steri » Fri Nov 13, 2015 6:16 am

Delete it. I have opend a case
steri
Influencer
 
Posts: 10
Liked: 2 times
Joined: Thu Aug 06, 2015 4:34 pm

[MERGED] : All jobs fail after vcenter upgrade

Veeam Logoby EBoucq » Thu Jan 14, 2016 8:59 am

Hi,

After upgrading VMware vCenter, all the jobs now fail with the error

Code: Select all
"Keyset is not defined...Failed to create Cryptographic Service Provider"...

Any idea what the vcenter upgrade has to do with it ?
Thank you !

Eric
EBoucq
Expert
 
Posts: 213
Liked: 14 times
Joined: Fri Jan 21, 2011 10:10 am
Full Name: Eric Boucq

Re: All jobs fail after vcenter upgrade

Veeam Logoby EBoucq » Thu Jan 14, 2016 9:31 am

I forgot to mention this: we had to change the administrator account pwd on the vCenter/Veeam server.
EBoucq
Expert
 
Posts: 213
Liked: 14 times
Joined: Fri Jan 21, 2011 10:10 am
Full Name: Eric Boucq

Re: MUI error after Backup Job start

Veeam Logoby v.Eremin » Thu Jan 14, 2016 10:17 am

Eric, it might be worth opening a ticket with our support team for further investigation. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13281
Liked: 970 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 38 guests