Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
tsightler
Veeam Software
Posts: 5211
Liked: 2088 times
Joined: Jun 05, 2009 12:57 pm
Full Name: Tom Sightler
Contact:

Re: One ESX is failing login Veeam B&R

Post by tsightler » Jan 10, 2013 9:39 pm

With 5.1, because of the changes for SSO requirements, it's quite common that using the "<Domain>\<username>" format is now required when previously it would work with just the "<username>", leaving off the domain. When using "use Windows session credentials" the domain is passed automatically. I've seen this in lot's of environments at this point.

ortoscale
Service Provider
Posts: 200
Liked: 14 times
Joined: Aug 02, 2011 9:30 pm
Full Name: Matjaž Antloga
Location: Celje, Slovenia
Contact:

Re: One ESX is failing login Veeam B&R

Post by ortoscale » Jan 10, 2013 11:12 pm

this one is a real pain. some info here: http://communities.vmware.com/thread/418759

cgrebing
Service Provider
Posts: 17
Liked: 9 times
Joined: Jun 12, 2012 1:13 pm
Full Name: Christian Grebing
Location: Germany
Contact:

Re: One ESX is failing login Veeam B&R

Post by cgrebing » Jan 23, 2013 3:07 pm

We had the same error after moving the vCenter Database to a new Server at a customer.
The customer configured all Jobs to use the new vCenter, but at some VMs running on 2 Hosts out of 6 this error came up.
When I looking at the database these 2 servers had duplicate entries at the dbo.hosts table.
I deleted the second entry of each host and the Jobs went fine again.
Christian
VMCE

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests