Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
frankU32
Enthusiast
Posts: 36
Liked: 2 times
Joined: May 02, 2018 11:56 am
Full Name: Frank Tighe
Contact:

Orphaned replica job

Post by frankU32 » Jul 08, 2019 10:37 am

I'm sorry if this has been asked before (I'm sure it has), I have searched the forum but not found anything.

We performed a failover of a replica, but when we had finished, rather than fail it back using veeam as advised, the tech deleted the replica, and powered on the old box. This has left an orphaned job under replicas/active. if i right click on the job I do not have the option to delete it.

How can this be safely removed please?

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22984
Liked: 1556 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Orphaned replica job

Post by Vitaliy S. » Jul 08, 2019 11:36 am

Hi Frank,

Have you tried selecting the " remove from configuration" option?

Thanks!

frankU32
Enthusiast
Posts: 36
Liked: 2 times
Joined: May 02, 2018 11:56 am
Full Name: Frank Tighe
Contact:

Re: Orphaned replica job

Post by frankU32 » Jul 09, 2019 7:09 am

Well another strange aspect to this is, I can only see if if i have another active replcia running. If i don't have another running then as normal the active view is missing, but so is this odd orphaned job. So currently i cant try this, but will try soon.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22984
Liked: 1556 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Orphaned replica job

Post by Vitaliy S. » Jul 09, 2019 11:23 am

If you cannot perform any action with that replica in the active state, then contact our support team to clean this up. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] and 32 guests