Question about replicas and seeding.

VMware specific discussions

Question about replicas and seeding.

Veeam Logoby nebulight » Tue Feb 23, 2016 5:55 pm

I have a single ESXi environment with a backup repository local and a repository at a branch office over a 20mb connection. The backup runs once a day and then does a backup copy job to the branch storage. The backup copy job to the branch office takes 15 hours to complete. I have a spare server that I'd like to setup as as replica at the branch office, but I'm concerned that with the slow link and size of the backup that it won't finish in time. I know veeam can do a replica seed for the initatal seed, but is it possible to transfer no information over the lan and use the backup copy to seed the replica every time?
nebulight
Novice
 
Posts: 9
Liked: never
Joined: Sun Jun 15, 2014 3:41 pm
Full Name: Matt Gross

Re: Question about replicas and seeding.

Veeam Logoby PTide » Tue Feb 23, 2016 6:55 pm

Hi,

Yes, you can use replica from backup for that. Please see this article and let us know if any questions persist.

Thank you.
PTide
Veeam Software
 
Posts: 3019
Liked: 246 times
Joined: Tue May 19, 2015 1:46 pm

Re: Question about replicas and seeding.

Veeam Logoby nebulight » Tue Feb 23, 2016 7:17 pm

Perfect, that was so simple! Thank you!
nebulight
Novice
 
Posts: 9
Liked: never
Joined: Sun Jun 15, 2014 3:41 pm
Full Name: Matt Gross


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: jamerson and 20 guests