Remove snapshot

VMware specific discussions

Remove snapshot

Veeam Logoby voitsykh » Sat May 14, 2016 10:31 am

I had backup job. But server shutdown (problem with electricity). Have I have 00001.vmdk. How correct consolidate?
Image
Image
voitsykh
Novice
 
Posts: 8
Liked: never
Joined: Thu Apr 07, 2016 10:19 am

Re: Remove snapshot

Veeam Logoby dellock6 » Sat May 14, 2016 1:21 pm

Hi
if the backup has failed, the next execution of the job will identify the snapshot and remove it first to proceeed to a new backup. You can also remove it manually without any problem, use the Delete button, Consolidate has another use case.

Luca
Luca Dell'Oca
EMEA Cloud Architect @ Veeam Software

@dellock6
http://www.virtualtothecore.com
vExpert 2011-2012-2013-2014-2015-2016
Veeam VMCE #1
dellock6
Veeam Software
 
Posts: 5047
Liked: 1330 times
Joined: Sun Jul 26, 2009 3:39 pm
Location: Varese, Italy
Full Name: Luca Dell'Oca

Re: Remove snapshot

Veeam Logoby voitsykh » Sat May 14, 2016 1:48 pm

I started backup job and got:
Image
I will wait until the end of job and tell the result
voitsykh
Novice
 
Posts: 8
Liked: never
Joined: Thu Apr 07, 2016 10:19 am

Re: Remove snapshot

Veeam Logoby voitsykh » Sat May 14, 2016 3:50 pm

Backup finished. Snapshot is still present.
voitsykh
Novice
 
Posts: 8
Liked: never
Joined: Thu Apr 07, 2016 10:19 am

Re: Remove snapshot

Veeam Logoby voitsykh » Mon May 16, 2016 11:28 am

Any other ideas?
voitsykh
Novice
 
Posts: 8
Liked: never
Joined: Thu Apr 07, 2016 10:19 am

Re: Remove snapshot

Veeam Logoby dellock6 » Mon May 16, 2016 11:31 am

Sorry but links to images are broken...
Luca Dell'Oca
EMEA Cloud Architect @ Veeam Software

@dellock6
http://www.virtualtothecore.com
vExpert 2011-2012-2013-2014-2015-2016
Veeam VMCE #1
dellock6
Veeam Software
 
Posts: 5047
Liked: 1330 times
Joined: Sun Jul 26, 2009 3:39 pm
Location: Varese, Italy
Full Name: Luca Dell'Oca


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests