Replica with WAN Accelerator poor performance

VMware specific discussions

Replica with WAN Accelerator poor performance

Veeam Logoby franky » Wed Oct 21, 2015 3:34 pm

Hi there,

we have a small setup for a development environment.
On production site we have one standalone ESX Host with local storage hosting 4 VM. One of them ist our Veeam Backup Server with all roles installed. (Backup Proxy and WAN Accelerator)
Metadata are stored on a QNAP via CIFS Share, connected via 1 GBit over network.

On the DR-Site we have another ESX Host also with local storage. A VM on the DR ESX Host has the proxy and WAN accelerator role installed and configured.

We try to replicate 3 VMs from prod site to DR site over WAN Accelerator.
2 VMs nearly have 2 TB Data Disks. When starting the replica the calculating digests duration is min. 12 hours.
Is this behavior and the performance normal?
We have setup one replication job per vm and manually setup the source and target backup proxies and wan accelerators.

Maybe we missed something in our setup.

BR,
Frank
franky
Novice
 
Posts: 4
Liked: never
Joined: Wed Oct 21, 2015 3:14 pm
Full Name: Frank Schmitz

Re: Replica with WAN Accelerator poor performance

Veeam Logoby v.Eremin » Thu Oct 22, 2015 8:35 am

You'd better place all 3 VMs inside one replication job, specify a pair of WAN Accelerators for it. Let the job finish its initial cycle (that might be time consuming indeed, as a lot of steps have to be performed first time, like digest calculation, etc.) and see whether subsequent passes are also marked with degraded performance. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13691
Liked: 1020 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Replica with WAN Accelerator poor performance

Veeam Logoby franky » Thu Oct 22, 2015 2:06 pm

Hi Eremin,

i will give it a try. Job is now setting up with all vms included.
Now we will see after initial sync and over the we how the performance is next week

I will give you some feedback

Thanks,
Frank
franky
Novice
 
Posts: 4
Liked: never
Joined: Wed Oct 21, 2015 3:14 pm
Full Name: Frank Schmitz

Re: Replica with WAN Accelerator poor performance

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Oct 23, 2015 12:21 pm

Sure, kindly, keep us updated about the results of your findings. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13691
Liked: 1020 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests