Host-based backup of VMware vSphere VMs.
Post Reply
storageguy
Expert
Posts: 148
Liked: 13 times
Joined: Nov 19, 2014 4:20 am
Contact:

Replication to use Replica from Backup

Post by storageguy »

Hi,

I read the Veeam User's Guide, and it says Replica Seeding and Mapping are only used during the initial run, subsequent runs will be from the source host.

But Replica from Backup uses a backup chain in a backup repository as the only source of data. So my question is, where is this Replica from Backup can be set? I think i only see settings for "Replica Seeding" and "Replica Mapping"?

Thanks
Mildur
Product Manager
Posts: 8288
Liked: 2158 times
Joined: May 13, 2017 4:51 pm
Full Name: Fabian K.
Location: Switzerland
Contact:

Re: Replication to use Replica from Backup

Post by Mildur » 1 person likes this post

Hi storageguy

You can choose from which source you want to replicate. Choose a backup repository instead of production storage.

https://helpcenter.veeam.com/docs/backu ... ml?ver=110

Best,
Fabian
Product Management Analyst @ Veeam Software
storageguy
Expert
Posts: 148
Liked: 13 times
Joined: Nov 19, 2014 4:20 am
Contact:

Re: Replication to use Replica from Backup

Post by storageguy »

@Mildur, thanks.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 559 guests