Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
rpop
Influencer
Posts: 22
Liked: never
Joined: Feb 11, 2011 2:39 pm
Full Name: rpveeam
Contact:

test sql node1 with Virtual lab

Post by rpop » Mar 08, 2019 4:03 pm

Hello,

We have a sql 2014 cluster (AlwaysOn), 2 nodes.
I want to mount in Virtual lab some VMs from backup, in these VMs we have the primary node sql.

When we start the virtual lab (advanced mode one-host), all VMs works (3 different vlan) but we have
an error when the sql VM discover his network.

As you can see below we have an error.
As we know we need to dedicate a special network for "nlb" in a sql cluster (second vmnic without gateway on each sql node), i think this is the problem
Veeam doesn't accept because ip 192.168.169.143 hasn't network destination.

Any idea

Thanks

Daniel

Code: Select all

08.03.2019 13:56:34          Publishing
08.03.2019 13:56:10          Backup: created at 02.03.2019 00:07:44, type full
08.03.2019 13:56:33          Backup repository: xxxxxxx (type Scale-out backup repository, server unknown, mount server unknown)
08.03.2019 13:56:33          Virtual resources: host xxxxxxxx, datastore VeeamBackup_xxxxxx, VM xxxxxxx_e2d84651b46b4cc4b7eafff1df1eb133
08.03.2019 13:56:33          Virtual lab: test_dpi
08.03.2019 13:56:33          VM: xxxxxxx (application group, 65536 MB vRAM)
08.03.2019 13:56:33          OS: Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bit)
08.03.2019 13:56:33          Network adapter 1: MAC xx:xx:xx:xx:xx:xx, type vpx, network unknown
08.03.2019 13:56:33          Network adapter 2: MAC xx:xx:xx:xx:xx:xx, type vpx, network unknown
08.03.2019 13:56:33          Assigned roles: none
08.03.2019 13:56:33          Maximum boot time: 600 second(s)
08.03.2019 13:56:33          Application initialization: 120 sec
08.03.2019 13:56:33          Heartbeat test: disabled
08.03.2019 13:56:33          Ping test: disabled
08.03.2019 13:56:33          Script tests: disabled, 0 tests
08.03.2019 13:56:33          Backup file validation: disabled
08.03.2019 13:56:37          Reconfiguring
08.03.2019 13:56:37          vCPU: 6
08.03.2019 13:56:37          vRAM: 16384 MB
08.03.2019 13:56:37          Network 1: production vlan2, isolated vlan2_only4Veeamlab, mapped
08.03.2019 13:56:37          Network 2: production vlan2, isolated vlan2_only4Veeamlab, mapped
08.03.2019 13:56:37          Results: Networks: 2/2 mapped, 0 unmapped
08.03.2019 13:56:37          Summary: 100% test pass rate
08.03.2019 13:57:03          Registering
08.03.2019 14:02:40 Error    Powering on
08.03.2019 13:57:20          Waiting for OS to boot for up to 600 seconds (stable IP algorithm)...
08.03.2019 13:57:20          Note: Will proceed to the next step at 08.03.2019 14:07:20 or earlier
08.03.2019 14:02:40          Results: IP address 192.168.169.143 is detected
08.03.2019 14:02:53          Updating virtual lab parameters
08.03.2019 14:02:40 Error    Results: no destination network for IP address 192.168.169.143
08.03.2019 14:02:40          Error: No destination network for IP address 192.168.169.143
08.03.2019 14:02:43          Powering off
08.03.2019 14:02:44          Unregistering
08.03.2019 14:02:50          Cleaning up redo logs
08.03.2019 14:02:53          Unpublishing
08.03.2019 14:02:53          Task finished
Best regards

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24810
Liked: 3572 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: test sql node1 with Virtual lab

Post by Gostev » Mar 08, 2019 9:32 pm

Hello, please include support case ID for this issue, as requested when you click New Topic. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], foggy, UampsIT and 29 guests