Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
pcrebe
Enthusiast
Posts: 94
Liked: 1 time
Joined: Dec 06, 2010 10:41 pm
Full Name: CARLO
Contact:

vCenterVM as VEEAM proxy

Post by pcrebe » Mar 03, 2012 10:08 pm

Hi,
Can i use the vCenterVM as a proxy in a small scenario?
Now i've only the veeamVM as proxy on my tirth host were i replicate (pull) my 6 VMs in a Gb LAN and i'm asking miself if add another proxy on source SAN to have batter performance.

Thanks,
Carlo

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 23860
Liked: 3209 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: vCenterVM as VEEAM proxy

Post by Gostev » Mar 04, 2012 5:39 pm

Hi Carlo,

Yes, but I recommend having at least 4 vCPUs on this VM, and do not run concurrent jobs, otherwise your vCenter server may be impacted. The jobs put pretty heavy load on CPU due to inline compression and dedupe.

Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests