Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
mkelerikh
Novice
Posts: 5
Liked: 1 time
Joined: Jun 10, 2016 1:01 pm
Full Name: Max K.
Contact:

Veeam 9.5.0.1536 restore wizard bug report

Post by mkelerikh » Jan 19, 2018 1:03 pm

Morning Veeam,
It may have already been posted, and/or not the right sub forum for this (feel free to move it to the correct place).

Bug: Wrong restore point count (can't choose the right restore point) show up during restore wizard.

To duplicate this:
1. Click on restore VMware vsphere backup.
2. Guest files (Microsoft Windows), but other some wizards are also effected.
3. At the VM selection screen if you manually select the job and VM everything works, but if you would use the search the functionality then Veeam will find the VM, but only show a single restore point after the VM is selected for restore.

I was able to replicate this with the following Wizards:
Instant VM restore (only last restore point is showing up).
Full VM restore (only last restore point is showing up, but you can later select the right point)
VM files
Guest files (Windows and other OS)
Guest file
Other restore wizards not tested.

Thanks Veeam!

Dima P.
Product Manager
Posts: 10539
Liked: 858 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Veeam 9.5.0.1536 restore wizard bug report

Post by Dima P. » Jan 19, 2018 2:41 pm

Hello Max,

Is it possible to share some screenshots of the wizard where restore point count is displayed correctly and search where is not working properly? Thank you in advance.

mkelerikh
Novice
Posts: 5
Liked: 1 time
Joined: Jun 10, 2016 1:01 pm
Full Name: Max K.
Contact:

Re: Veeam 9.5.0.1536 restore wizard bug report

Post by mkelerikh » Jan 19, 2018 3:14 pm

Hi Veeam,
I had to remove job names and server names for privacy reasons, but here they are:

Picture one shows a manual selection of the needed VM within the wizard by selecting the job, and the server in question (as well as other servers) with correct recovery point count
https://ibb.co/ixCspG

This is the same job and the same server, but instead of manually selecting the job and server I have typed the name in the search field:
https://ibb.co/dQWwGw

This screenshot shows the next step in the wizard and shows only 1 recovery point for the VM
https://ibb.co/imK59G

*we run reverse incremental, so seeing "full" as the latest recovery point is correct. Date and time is also correct.

mma
Service Provider
Posts: 98
Liked: 18 times
Joined: Dec 22, 2011 9:12 am
Full Name: Marcel
Location: Lucerne, Switzerland
Contact:

Re: Veeam 9.5.0.1536 restore wizard bug report

Post by mma » Jan 23, 2018 10:28 am

I can confirm the bug, had the same problem yesterday... also on 9.5.0.1536.

foggy
Veeam Software
Posts: 18278
Liked: 1564 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Veeam 9.5.0.1536 restore wizard bug report

Post by foggy » Jan 26, 2018 12:04 pm

Yes, this is a known issue, fix is currently planned for the next update.

accf
Novice
Posts: 3
Liked: never
Joined: Mar 17, 2017 12:42 pm
Contact:

Re: Veeam 9.5.0.1536 restore wizard bug report

Post by accf » Jan 29, 2018 4:18 pm

Thanks for posting. I'm seeing the same issue on 9.5.0.1536.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Mandietha and 8 guests