Veeam Exclusions not working?

VMware specific discussions

Veeam Exclusions not working?

Veeam Logoby pidthepiper » Thu Aug 31, 2017 12:28 pm

Hi Guys,

So I have a job that is based off a vCenter folder, that folder has multiple sub folders such as Temp/No Backup/Test

I have added these sub folders to the exclusion list....but Veeam is still backing The VMs that are part of these sub folders?

What am I missing? Do I have to add those VMs specifically to the excluded list and not just the sub folders they reside in?

Veeam v9.5.0.1038
pidthepiper
Enthusiast
 
Posts: 69
Liked: 6 times
Joined: Tue Aug 11, 2015 9:10 am
Full Name: Bilal AHmed

Re: Veeam Exclusions not working?

Veeam Logoby foggy » Fri Sep 01, 2017 2:22 pm

Hi Bilal, such configuration should work, VMs from the subfolder should be excluded. I recommend contacting support for a quick review of your setup. Thanks.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 15295
Liked: 1133 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Veeam Exclusions not working?

Veeam Logoby pidthepiper » Tue Sep 05, 2017 4:19 pm 1 person likes this post

Yep

Support engineer removed the exclusions and then added them again, and they worked as they were supposed to.

No idea what the issue was...as it looks exactly the same
pidthepiper
Enthusiast
 
Posts: 69
Liked: 6 times
Joined: Tue Aug 11, 2015 9:10 am
Full Name: Bilal AHmed

Re: Veeam Exclusions not working?

Veeam Logoby foggy » Tue Sep 05, 2017 4:25 pm

Could be some database glitch, thanks for getting back to report the results.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 15295
Liked: 1133 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron