Version 8: reset CBT manually?

VMware specific discussions

Re: Version 8: reset CBT manually?

Veeam Logoby Vitaliy S. » Tue Apr 07, 2015 11:48 am

Hi Koen, since vSphere 6 has this bug in-place the workaround from Veeam is also part of the update. Thank you for your understanding.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19572
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Version 8: reset CBT manually?

Veeam Logoby Gostev » Tue Apr 07, 2015 8:44 pm

Let me check with the devs - we may still be able to squeeze in a registry hack for disabling CBT reset.
Gostev
Veeam Software
 
Posts: 21396
Liked: 2350 times
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland

Re: Version 8: reset CBT manually?

Veeam Logoby dr.Koen » Wed Apr 08, 2015 6:47 am

Hi Gostev

That would be most welcome.

Koen
dr.Koen
Influencer
 
Posts: 12
Liked: never
Joined: Tue Jul 23, 2013 12:11 pm
Full Name: Koen Gryspeerdt

Re: Version 8: reset CBT manually?

Veeam Logoby Gostev » Wed Apr 08, 2015 4:42 pm

It is going to make it into Update 2.

Just wanted to clarify - is this because your hosts are patched against this issue already?
dr.Koen wrote:This is a real pain for me, and our system is not even impacted by the CBT-bug anyway.

Thanks!
Gostev
Veeam Software
 
Posts: 21396
Liked: 2350 times
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland

Re: Version 8: reset CBT manually?

Veeam Logoby dr.Koen » Thu Apr 09, 2015 7:19 am

Fantastic news. And yes, my hosts are patched (Version 5.5).

Thanks,

Koen
dr.Koen
Influencer
 
Posts: 12
Liked: never
Joined: Tue Jul 23, 2013 12:11 pm
Full Name: Koen Gryspeerdt

Previous

Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests