WAN Accelerator for replication

VMware specific discussions

WAN Accelerator for replication

Veeam Logoby leduke » Tue Mar 22, 2016 3:50 pm

Hello.

I Have site A with proxy veeam / WAN Accelerator and production virtual machine. Site B with veeam server and WAN accelerator for offsite replication.
When you use WAN accelerator for backup, you have to populate the WAN accelerator from the backup repository.
How does it works with replication ???

Thank you.
leduke
Enthusiast
 
Posts: 76
Liked: 2 times
Joined: Tue May 22, 2012 12:09 pm
Full Name: alex

Re: WAN Accelerator for replication

Veeam Logoby foggy » Tue Mar 22, 2016 4:05 pm

Alex, the global cache will be populated during the first cycle of a replication job. If you want to pre-populate the cache, you can consider seeding it from your source location.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14743
Liked: 1081 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: WAN Accelerator for replication

Veeam Logoby leduke » Wed Mar 23, 2016 7:28 am

Ok Thank you very much !

Must it specify in the job "optimize for WAN Target" if I use WAN accelerator ?

Thanks
leduke
Enthusiast
 
Posts: 76
Liked: 2 times
Joined: Tue May 22, 2012 12:09 pm
Full Name: alex

Re: WAN Accelerator for replication

Veeam Logoby foggy » Wed Mar 23, 2016 10:31 am

In case of WAN accelerated replica, storage optimization settings don't play essential role and affect storing of replica metadata only.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14743
Liked: 1081 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: Urbanred and 24 guests