Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
WinstonWolf
Expert
Posts: 191
Liked: 5 times
Joined: Jan 06, 2011 8:33 am
Contact:

[BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by WinstonWolf » Jun 06, 2016 8:20 pm

Hello ,

I think i find onesmore an Bug in Veeam Backup 9.0 .

Look at this Picture :
Image

As you can see i choose that on Tuesday the Maintenance Defragment should run . The Tuesday this Week is the 07.06.2016 . Today is the 06.06.2016 and Monday but the Defragment Mode startet today , please Veeam find an Solution .
When i choose Tuesday the the Job should run on Tuesday not on Monday - i plan this Kind of Jobs because it Needs Long Time !!!!

Please remove the Bug .

Shestakov
Veeam Software
Posts: 6992
Liked: 717 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by Shestakov » Jun 07, 2016 5:54 am

Hello,
The issue looks strange. We will double-check the scheduling implementation in our lab.
What product version are you at, v9 or v9 update1? Do you have all the infrastructure in the same time zone?
Thanks!

WinstonWolf
Expert
Posts: 191
Liked: 5 times
Joined: Jan 06, 2011 8:33 am
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by WinstonWolf » Jun 07, 2016 10:05 am

I have the Product Version 9.0.0.1491 .
All Servers are in the same Time Zone .

Shestakov
Veeam Software
Posts: 6992
Liked: 717 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by Shestakov » Jun 07, 2016 4:31 pm

That indeed looks like a bug. Could you contact Veeam support, please?
Once you provide me your support case number I`ll ask support managers to escalate the case for detailed investigation.
Thanks!

WinstonWolf
Expert
Posts: 191
Liked: 5 times
Joined: Jan 06, 2011 8:33 am
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by WinstonWolf » Jun 13, 2016 9:22 am

Hello ,
I open an Case . Case #01824725 was created.

Thanks

Shestakov
Veeam Software
Posts: 6992
Liked: 717 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by Shestakov » Jun 14, 2016 11:52 am

Thanks!
I`ve asked your support case engineer and his manager to work with R&D team on your case.

Shestakov
Veeam Software
Posts: 6992
Liked: 717 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by Shestakov » Jun 17, 2016 4:00 pm

Confirmed as a bug which going to be fixed in next releases.

WinstonWolf
Expert
Posts: 191
Liked: 5 times
Joined: Jan 06, 2011 8:33 am
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by WinstonWolf » Jun 18, 2016 6:58 am

Perfect ;-) Thanks - What is the reward for finding an Bug ? :-))))

Shestakov
Veeam Software
Posts: 6992
Liked: 717 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: [BUG] Wrong Starttime/Date for Maintenance Mode

Post by Shestakov » Jun 18, 2016 10:17 am

Feeling of self-significance and HUGE thanks from the R&D team :D (as well as all other users who could face the same issue)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests