# 00910967 VEEAM B&R 8.0 on Hyper-V 2012 R2 failed backup

Hyper-V specific discussions

# 00910967 VEEAM B&R 8.0 on Hyper-V 2012 R2 failed backup

Veeam Logoby RS-IT » Thu May 07, 2015 7:03 am

Hi all,

I have opend this Case but no answer at this time,
i have the problem that my backups doesnt work. I have a new veeam installation 2 hosts of Windows Server 2012 R2 Update 1 with all updates. My veeam Server is in a VM Guest running Windows Server 2012 R2 Update 1 with all updates
and Backup & Replication 8 update 2. The backup target i will store my backups is on a QNAP NAS wich is connected to the veeam server per iSCSI (36TB).

When i start a backup i see in the Windows Hyper-V Manager status for the VM i will backup "Backup running...." and nothing changed...

I can manuel startet a checkpoint and after a few seconds its done. VSSAdmin tests all ok.

Have anyone a idea whats wrong here or have the same problem?

Thanks for answers
RS-IT
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Thu May 07, 2015 6:49 am
Full Name: Ralph

Re: # 00910967 VEEAM B&R 8.0 on Hyper-V 2012 R2 failed backu

Veeam Logoby Shestakov » Thu May 07, 2015 10:53 am

Hello Ralph,

There could be a number of reasons why backup is not working as expected, including Integration Services state, insufficient spcae on datastores etc.
The best way to find the issue is to investigate logs, and as far as I see support engineers have already started working with you. Unfortunately I can`t read it since it`s in German.

So please keep working with the support. Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4863
Liked: 396 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov


Return to Microsoft Hyper-V



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests