Failed to connect to host

Hyper-V specific discussions

Failed to connect to host

Veeam Logoby j.turansky » Mon Nov 16, 2015 7:23 am

Hi, I am having trouble with adding hyper-v server to Veeam. I always get meesage:

Invalid namespace
Possible reasons:
1.invalid credentials
2.Specified host in bot a Hyper-V server.

When I try to add this server as a classic Microsoft Windows server it works, so i suppose the credentials are correct.

The virtual server is Windows Server 2008 R2 and the server with veeam is Windows 2012 R2.

Thx for any advice
j.turansky
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Fri Nov 13, 2015 12:36 pm

Re: Failed to connect to host

Veeam Logoby foggy » Mon Nov 16, 2015 9:34 am

Please contact technical support for assistance with this.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14743
Liked: 1081 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Failed to connect to host

Veeam Logoby Shestakov » Mon Nov 16, 2015 9:40 am

Hi j.turansky,
Check if you have Hyper-V role enabled on the host and if you add it a host, not cluster or SCVMM.
Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4861
Liked: 396 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Failed to connect to host

Veeam Logoby Vitaliy S. » Mon Nov 16, 2015 10:36 am

What locale do you have configured on this Hyper-v host?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19564
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Microsoft Hyper-V



Who is online

Users browsing this forum: allynz and 5 guests