Discussions specific to the Microsoft Hyper-V hypervisor
Post Reply
alainseys
Lurker
Posts: 1
Liked: never
Joined: Dec 15, 2017 2:00 pm
Contact:

Hyperv backup on a vm

Post by alainseys » Dec 15, 2017 2:04 pm

Hy , is veeam able to run inside a vm and connect to the 2 hyperv machines. I will map the storage in the vm as isci targets.
we have purchased 2x "Veeam Backup and replication" i belive we need to convert te licence to do this from one machine.

DGrinev
Veeam Software
Posts: 1220
Liked: 128 times
Joined: Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev
Location: St.Petersburg
Contact:

Re: Hyperv backup on a vm

Post by DGrinev » Dec 15, 2017 2:33 pm

Hi and welcome to the community!

Yes, Veeam B&R can be deployed in the VM and manage as many hosts as you need.
The licensing is per CPU socket of "source" host where VMs reside, for example, you have 2 hosts with 2CPU sockets each, that means you need license for 4 sockets.
Please read our sticky thread for additional information about Licensing. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests