Real-time performance monitoring and troubleshooting
Post Reply
lionheartf
Novice
Posts: 3
Liked: never
Joined: Aug 02, 2010 2:51 pm
Full Name: Leonid Faybusovich
Contact:

License managment

Post by lionheartf »

We currently have a Veeam monitor license for 84 CPUs and currently have 88 CPUs under Virtual center. Is there a way to exclude hosts from Veeam monitoring?

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26700
Liked: 4276 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: License managment

Post by Gostev »

Yes, you can do that via Options menu -> Client Settings -> Hosts tab.

DataAssure
Influencer
Posts: 12
Liked: never
Joined: Nov 10, 2010 3:19 pm
Full Name: Stephen Hui
Contact:

Re: License managment

Post by DataAssure »

Excuse me to intrude but we bump into similar issue. Can we exclude either Hosts or Guests?

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24256
Liked: 1863 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: License managment

Post by Vitaliy S. »

You can exclude hosts, but not Guests.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests