No Datastore Latency / IOPS statistics

Real-time performance monitoring and troubleshooting

No Datastore Latency / IOPS statistics

Veeam Logoby wvl » Fri Feb 10, 2012 7:19 am

Currently running a trial of Veeam Monitor. The problem is that we hooked up Veeam Monitor with 2 vCenters. One of them works fine, the other doesnt show any information regarding Datastore latency, disk issues, IOPS or usage. Only 'Provisioning' (usage?..).

The vCenter that doesnt work is version: 4.1.0 Build 258902
The one that does work: 4.1.0 Build 345043

The environment that doesn't work contains only ESXi 4.1 hosts with 3 different builds: 502767, 348481 and 260247
The working environment: 502767 and 433742

Veeam Monitor: 5.0.0.261

All host names are lowercase. VM names are mixed lower/uppercase.
wvl
Novice
 
Posts: 4
Liked: never
Joined: Fri Feb 10, 2012 7:10 am

Re: No Datastore Latency / IOPS statistics

Veeam Logoby Vitaliy S. » Fri Feb 10, 2012 7:45 am

Have you already opened a support case regarding this error? Looks like our latest hotfix should help you.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19539
Liked: 1097 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: No Datastore Latency / IOPS statistics

Veeam Logoby homerjnick » Mon Feb 27, 2012 5:44 pm

I'm getting the same issue...I'll log a ticket...
homerjnick
Expert
 
Posts: 203
Liked: 35 times
Joined: Mon Feb 20, 2012 4:13 pm
Full Name: Nick Mahlitz


Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests