Veeam One stuck Connecting to Service

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Veeam One stuck Connecting to Service

Veeam Logoby hmhill » Thu Jul 30, 2015 8:57 pm

Running Veeam One monitor client, if I'm logged in with one account, popped right up and asked me for the One server. Then it sat on please wait for 5 minutes before telling me it can't connect. I've tried host name, FQDN and IP address. I've tried running the service with the local system and the Veeam Service Account. Reporter and Business View start up just fine. I reinstalled all Veeam One components just for grins. No love. Any ideas?
hmhill
Influencer
 
Posts: 14
Liked: never
Joined: Tue Jan 27, 2015 4:50 pm
Full Name: Hank Hill

Re: Veeam One stuck Connecting to Service

Veeam Logoby Shestakov » Thu Jul 30, 2015 10:37 pm

Hello Hank!
Are Veeam One client and server equally updated?
Did you try to contact Veeam technical support for the logs investigation? Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Veeam One stuck Connecting to Service

Veeam Logoby Vitaliy S. » Sun Aug 02, 2015 6:22 pm

Are you able to connect from any other computer? Also what Veeam ONE server and Veeam ONE Monitor Client are you using?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests