Discussions specific to managed agent-based backups
Post Reply
cardendave
Service Provider
Posts: 33
Liked: 1 time
Joined: Jul 22, 2015 7:59 am
Full Name: Dave King
Contact:

Last Result N/A

Post by cardendave » Feb 05, 2019 9:40 am

Hi Guys

I have a Veeam Physical Agent backup running from my Veeam Backup and Replication console. I can see from the backup files themselves that there is a complete backup, and I tested a restore. But under last result and next run I have N/A.

Why am I not seeing the results and time here please?

Thanks

Dave

Dima P.
Product Manager
Posts: 9905
Liked: 789 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Last Result N/A

Post by Dima P. » Feb 05, 2019 10:36 am

Hi Dave,

Is that managed by agent or managed by backup server job type? Thanks!

cardendave
Service Provider
Posts: 33
Liked: 1 time
Joined: Jul 22, 2015 7:59 am
Full Name: Dave King
Contact:

Re: Last Result N/A

Post by cardendave » Feb 05, 2019 11:34 am

Managed by Agent. It is controlling backups on a different site and Managed by Server needed to use a Proxy, but they are physical servers so couldn't deploy a VM to do so.

Thanks

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22431
Liked: 1442 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Last Result N/A

Post by Vitaliy S. » Feb 07, 2019 2:44 pm

Hi Dave,

I guess that's the main reason for that. When jobs are managed by Agent, the backup server does not "know" when the next job run is going to be, since all settings are controlled by the Agent.

Thanks!

cardendave
Service Provider
Posts: 33
Liked: 1 time
Joined: Jul 22, 2015 7:59 am
Full Name: Dave King
Contact:

Re: Last Result N/A

Post by cardendave » Feb 16, 2019 10:20 am

well, I can see a backup job is running. So surely it should be able to report the result...

Dima P.
Product Manager
Posts: 9905
Liked: 789 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Last Result N/A

Post by Dima P. » Feb 18, 2019 7:07 pm

Dave,

It makes sense for agents that are connected all the time. For offline machines or machines with no direct connection we cannot be 100% sure that we will able to take the backup at the given time, thus N/A is displayed. Makes sense?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests