Bug: "Insert tape" fails job when pulling library magazine

Everything about backing up to tape

Re: Bug: "Insert tape" fails job when pulling library magazi

Veeam Logoby rreed » Thu Jul 07, 2016 1:04 pm

To be sure I'm clear; if I need to swap out 23 tapes, I'm to use the mail slot instead of pulling a magazine? Is that the expectation?
VMware 6
Veeam B&R v9
Dell DR4100's
EMC DD2200's
EMC DD620's
Dell TL2000 via PE430 (SAS)
rreed
Expert
 
Posts: 354
Liked: 72 times
Joined: Tue Jun 30, 2015 6:06 pm

Re: Bug: "Insert tape" fails job when pulling library magazi

Veeam Logoby pverburg » Fri Jul 08, 2016 3:05 am

rreed wrote:To be sure I'm clear; if I need to swap out 23 tapes, I'm to use the mail slot instead of pulling a magazine? Is that the expectation?


Just giving you answer what I have found and worked for me.
Maybe your library is to small or your job to big ??
pverburg
Novice
 
Posts: 5
Liked: never
Joined: Fri Jan 29, 2016 1:12 am
Full Name: Paul Verburg

Re: Bug: "Insert tape" fails job when pulling library magazi

Veeam Logoby rreed » Fri Jul 08, 2016 1:08 pm

Many thanks Paul, do appreciate it. Just cringed at the thought of changing 23 tapes via mail slot. :wink:

Not sure it's the number of jobs/library capacity, it seems more of a deep config issue to flush out. Support gave me some reg hack timeouts to set, once this round of tape jobs is done (some time next week?) I'll apply, bounce, and we'll see what happens.
VMware 6
Veeam B&R v9
Dell DR4100's
EMC DD2200's
EMC DD620's
Dell TL2000 via PE430 (SAS)
rreed
Expert
 
Posts: 354
Liked: 72 times
Joined: Tue Jun 30, 2015 6:06 pm

Previous

Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron