Discussions related to exporting backups to tape and backing up directly to tape.
Post Reply
storageguy
Expert
Posts: 152
Liked: 13 times
Joined: Nov 19, 2014 4:20 am
Contact:

Exporting Tapes

Post by storageguy »

Hi,

I need some guidance here.

Our Media Pool is using the option to "always using current media set". We want to export the tapes automatically. We have three Backup to Tape jobs using the same media set.

My question is, If lets say one of the job gets completed, but the other two are still running. Does it mean that the tapes will be exported automatically and new media set will be created on another tape?

Thanks,
Mildur
Product Manager
Posts: 8642
Liked: 2270 times
Joined: May 13, 2017 4:51 pm
Full Name: Fabian K.
Location: Switzerland
Contact:

Re: Exporting Tapes

Post by Mildur »

Hi Storageguy

Allow me the question first, why not using a single job?
Is the goal to use different tapes?

Best,
Fabian
Product Management Analyst @ Veeam Software
storageguy
Expert
Posts: 152
Liked: 13 times
Joined: Nov 19, 2014 4:20 am
Contact:

Re: Exporting Tapes

Post by storageguy »

@Mildur. The reason is to have multiple tape jobs process at the same time, therefore quicker backup tape job time required. We have three tape drives in our library, so we want to maximize it.

Our intention is to export the tapes every Friday. So I'm wondering, if one of the job gets completed, but the other two are still running. Does it mean that the tapes will be exported automatically and new media set will be created on another tape?
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests