Discussions specific to tape backups
Post Reply
pkelly_sts
Expert
Posts: 568
Liked: 62 times
Joined: Jun 13, 2013 10:08 am
Full Name: Paul Kelly
Contact:

Feature Request: Media Pool info when configuring job

Post by pkelly_sts » Jun 21, 2016 8:51 am 2 people like this post

There seems to be a lot of wasted, but potentially very useful, space in the dialog presented when choosing which Media Pool a tape job should be directed to, and I would find it particularly useful if the space was utilised to show some information related to the Media Pool currently selected as sometimes, especially whilst testing, it's difficult to remember which MP you wanted to send a particular tape job to, meaning you have to either pick one & change it later, or scrap the current job creation, go & remind yourself of the properties of each, then go back & create the job (by which time, at my age, I've often already forgotten what I just looked at!) :-D

I've created a rough little mock-up below which I've hopefully posted successfully...

[Edit: In case it isn't clear, the MP info would change according to the MP selected in the drop-down]

Paul

Image

Dima P.
Product Manager
Posts: 10328
Liked: 837 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Feature Request: Media Pool info when configuring job

Post by Dima P. » Jun 21, 2016 7:27 pm 1 person likes this post

Looks awesome!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests