Inventoring tape drive

Everything about backing up to tape

Re: Inventoring tape drive

Veeam Logoby fix-all-the-things » Fri Jan 30, 2015 5:48 pm

If you're using barcoded tapes then something may be wrong with your tape drive. The drive should read the codes then automatically send them to Veeam and you should never have to manually do an inventory.
If you're not, buy some. They may be expensive for a bunch of stickers but the time and trouble they will save you is huge.
fix-all-the-things
Influencer
 
Posts: 11
Liked: 3 times
Joined: Tue Dec 23, 2014 11:49 pm
Full Name: James Estrada

Re: Inventoring tape drive

Veeam Logoby Dima P. » Sun Feb 01, 2015 8:01 pm

pawell,
Check for Unknown Medium Changer in the device manager. If it does appear – then please install the default windows signed drivers for this library as Unknown Medium Changer driver is not supported use Windows drivers/Manufacturer drivers instead.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6253
Liked: 440 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Previous

Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests