Discussions specific to tape backups
Post Reply
joshwinters
Influencer
Posts: 11
Liked: never
Joined: Dec 19, 2015 10:04 pm
Full Name: Josh Winters
Contact:

Partial backup detected when running tape job

Post by joshwinters » Jan 21, 2016 7:28 pm

Hi all! Thanks for any help/suggestions you can give to me.

I am running a reverse-incremental job that is configured to use secondary destination to tape. When the secondary tape job runs, it throws a warning that "1/21/2016 7:23:55 AM :: Partial backup detected for restore point created on 1/21/2016 7:01:08 AM"

Can someone please provide direction on why this error is being thrown and how I could remediate?

Thanks!

veremin
Product Manager
Posts: 16524
Liked: 1374 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: Partial backup detected when running tape job

Post by veremin » Jan 22, 2016 10:34 am

Is the source backup job pointed to repository that uses "Per-VM backup chain" option? If so, how many VMs are present inside the source backup job? And how many have been copied to tapes during this cycle? Is it ordinary backup to tape job or the one pointed to GFS media pool? Thanks.

joshwinters
Influencer
Posts: 11
Liked: never
Joined: Dec 19, 2015 10:04 pm
Full Name: Josh Winters
Contact:

Re: Partial backup detected when running tape job

Post by joshwinters » Jan 22, 2016 6:50 pm

v.Eremin wrote:Is the source backup job pointed to repository that uses "Per-VM backup chain" option? If so, how many VMs are present inside the source backup job? And how many have been copied to tapes during this cycle? Is it ordinary backup to tape job or the one pointed to GFS media pool? Thanks.
Yes, the source job is pointed to a scale-out repository that uses "Per-VM backup files". There are 16 VMs present inside the source backup job and 16 VMs have been copied to tapes. It's a tape job that is pointed to a GFS media pool.

Thanks for your help!

veremin
Product Manager
Posts: 16524
Liked: 1374 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: Partial backup detected when running tape job

Post by veremin » Jan 25, 2016 10:47 am

It seems that we've thrown an unneeded warning. Please, open a ticket with our support team and post its number here. Thanks.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests