Windows Variables in Veeam Agent for Windows

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

Windows Variables in Veeam Agent for Windows

Veeam Logoby Vitaly » Tue May 30, 2017 4:48 pm

Just start playing with agent and configuration.

Found that Agent does not support windows variables (or at least that one, i'm interested on).
In our environment the users have a base workstation, as well they are moving across of departments.
It creates multiple User Profile's folder on each computer, but that folders not needs to be backed up.
Only the current user profile needs to be backed up.

We currently using Symantec DLO and we can set to backup only %CURRENTUSERPROFILE%\.
This functionality I cannot find in Veeam agent, but it will be great to have that option.
So we can reduce the backup size, that needs to be stored.
Vitaly
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Tue May 30, 2017 4:24 pm
Full Name: Vitaly Purtov

Re: Windows Variables in Veeam Agent for Windows

Veeam Logoby Mike Resseler » Wed May 31, 2017 5:53 am

Hi Vitaly

First: Welcome to the forums!

Second: Thanks for the feature request. Your voice is heard and it will be taken into consideration!

But, can I ask what OS you are using? Because %currentuserprofile% does not exist on my machine as a variable. Can you also do SET in a command prompt and see if that variable is listed?

Cheers
Mike
Mike Resseler
Veeam Software
 
Posts: 3161
Liked: 362 times
Joined: Fri Feb 08, 2013 3:08 pm
Location: Belgium, the land of the fries, the beer, the chocolate and the diamonds...
Full Name: Mike Resseler


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests