Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
jcruz
Lurker
Posts: 1
Liked: never
Joined: Nov 01, 2012 3:01 pm
Contact:

Device Attached to system not functioning

Post by jcruz » Nov 01, 2012 3:30 pm

Support Case ID# 00152103

Was hoping folks would have an idea of what is going on. Veeam 6.0 on a Win2k8 R2 and ESX 3.5 host backing up to a Nirvanix Cloud NAS (basically this uses local cache for quick access and to store the backups while they upload to the cloud). Same setup on all of my other ESX hosts. The past couple weeks when this backup job runs I've been getting the following error message.

Error: Client error: A device attached to the system is not functioning Failed to write data to the file [G:\\asmusa\\ASMFILE3\\ASMFILE3 on VM06\\ASMFILE3 on VM062012-10-31T081601.vbk].

The weird thing is, the job does run quite a bit before it completes with error:

Image

The Nirvanix Cloud NAS is working as other hosts and jobs that use it do so successfully. Logged a support case but not sure where to even start.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 23001
Liked: 1557 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Device Attached to system not functioning

Post by Vitaliy S. » Nov 01, 2012 8:42 pm

Hello jcruz,

Do you have any errors in the Windows Event log on your Veeam VM at the same time? Is this Windows Server 2008 (Veeam VM) your only proxy/repository?

Based on the quick search results looks like this problem is a pretty common one and depending on the other information (for ex. Windows Event Log), there might be different potential ways of resolving your issue.

Thank you!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests