Job has failed unexpectably

Availability for the Always-On Enterprise

Job has failed unexpectably

Veeam Logoby JCulbreth » Thu Dec 08, 2016 2:57 pm

Since applying the 9.5.0.711 update; we have a few of our scheduled incremental jobs that fail with "Job has failed unexpectedly" "Job finished with error" . This behavior seems to be totally random as to which job fails each night. I have been unable to identify any issues that may be causing the failures other than the update.

The work around has been to clone the job that failed, map the cloned job to the current backup chain and then run the newly created cloned job. It finishes successfully.
I have also been able to just run an "Active Full" and it runs successfully.
I have also just recreated the failed job, mapped the newly created job to the current backup chain and the run the newly created job, which finishes successfully.

I had a case open #01997980, but the tech just confirmed my work around would work.

Is anyone else experiencing this behavior after the update?
v/r
Joel W. Culbreth, CISSP
Network Engineer II
Information Technology Support
JCulbreth
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Wed Aug 13, 2014 4:04 pm
Location: Alabama
Full Name: Joel W. Culbreth

Re: Job has failed unexpectably

Veeam Logoby foggy » Thu Dec 08, 2016 3:11 pm 1 person likes this post

Hi Joel, despite there's a workaround, I'd ask your support engineer to investigate the reasons of this behavior.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 15087
Liked: 1110 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], fika and 24 guests