Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
cregan
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Oct 29, 2009 11:30 am
Contact:

My experience with Veeam support

Post by cregan » Feb 05, 2010 12:32 pm

I've created a ticket on Monday telling that I migrated my vsphere servers to a DRS cluster and after that all of my replication stopped working.
On Tuesday they tell me to send my logs and now 4 days later I still have not heard from them.

It's been 5 days since my last replica. THANKS!

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24812
Liked: 3573 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: My experience with Veeam support

Post by Gostev » Feb 05, 2010 12:52 pm

Hello, I am not sure what is causing this delay (I could check but you did not provide your support case number). But as for the main issue, did you try to re-create your jobs? I know that some environment changes may require to re-create jobs.

cregan
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Oct 29, 2009 11:30 am
Contact:

Re: My experience with Veeam support

Post by cregan » Feb 05, 2010 1:06 pm

Hi, my id is #519814.
If I recreate all my jobs, I will have to delete all my previous replica. I don't want to do this.

This is the error message I have when I recreate a new job.
Finalizing target session
Register VM failed, configFile "[SAN] VeeamBackup/server1(vm-4834)/server1.vmx", name "server1_replica", isTemplate "False", poolRef "resgroup-4790", hostRef "host-4791", folderRef "group-v3"
The name 'server1_replica' already exists.

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24812
Liked: 3573 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: My experience with Veeam support

Post by Gostev » Feb 05, 2010 1:17 pm

In some cases, it is be impossible to reuse existing replica files. I am not sure how exactly you have implemented the migration, but if this caused VMs in question to receive new unique IDs, then unfortunately you would have to start the job from scratch.

As for support issue, I've forwarded this to support manager.

Thanks!

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24812
Liked: 3573 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: My experience with Veeam support

Post by Gostev » Feb 05, 2010 1:51 pm

OK, according to case log our support responded on Tuesday and then on Wednesday, but you said you did not get anything since Tuesday? This is strange, is it possible that email got dropped by spam filter, or you just missed it?

cregan
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Oct 29, 2009 11:30 am
Contact:

Re: My experience with Veeam support

Post by cregan » Feb 05, 2010 1:57 pm

I've got two email on Thuesday one at 1:16 EST and one at 2:49 EST.
I've sent one at 3:46 EST on Wenesday to check what was going on.
On Wednesday I got one for the 2009 Product of the Year...

Nothing in spam-filter I just checked my e-mail server logs.

cregan
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Oct 29, 2009 11:30 am
Contact:

Re: My experience with Veeam support

Post by cregan » Feb 05, 2010 2:07 pm

Just got a call from support. Thank you.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 64 guests