Post 9.5 issues

Availability for the Always-On Enterprise

Re: Post 9.5 issues

Veeam Logoby foggy » Mon Dec 05, 2016 5:35 pm

sullivas wrote:I just discovered this bug with my backup jobs as well. Today being the first Monday of December EVERYTHING is trying to do an active full this morning. No bueno....waiting for the jobs to terminate fully now before trying to clean things up so I don't run out of disk space on my repository from the unexpected influx of data.

This one was already confirmed and will be fixed in the next update.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14716
Liked: 1075 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Post 9.5 issues

Veeam Logoby sullivas » Mon Dec 05, 2016 5:40 pm

Thanks for the quick reply foggy. Easy fix for me since it only affected 2 jobs but for those with hundreds of jobs....I bet they've had a fun morning ;)
sullivas
Novice
 
Posts: 9
Liked: 1 time
Joined: Thu Nov 13, 2014 7:14 pm

Re: Post 9.5 issues

Veeam Logoby savmil » Mon Dec 05, 2016 10:32 pm

To Foggy and Sullivas .... Many thanks !! I thought I was going mad. :D :D

Cheers
savmil
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Thu Dec 01, 2016 10:39 pm
Full Name: Mil Sav

Re: Post 9.5 issues

Veeam Logoby savmil » Mon Dec 05, 2016 11:23 pm

Hi,

McClane wrote:Link them to ticket #01981228. I had the same problem and got a hotfix.


Hi McClane

Was the hotfix a download, or was a custom tweak just for you ?? I'm getting the run-around from Veeam Support at the moment, telling me its coming in Update 1

Moderator ---- Can you verify the release of Update 1 please ??

Cheers
Milan
savmil
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Thu Dec 01, 2016 10:39 pm
Full Name: Mil Sav

Re: Post 9.5 issues

Veeam Logoby foggy » Wed Dec 07, 2016 4:49 pm

savmil wrote:Moderator ---- Can you verify the release of Update 1 please ??

Here's the most recent and up-to-date information.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14716
Liked: 1075 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Post 9.5 issues

Veeam Logoby Gostev » Wed Dec 07, 2016 9:26 pm 1 person likes this post

OK, so just to close this topic off.

The original issue that started this thread was not a Veeam 9.5 issue, but rather an environmental problem (slow backups were caused by backup traffic going over 1Gb network as opposed to 10Gb network, setting preferred network to the correct one solved the issue).

I will lock this topic now to prevent further off-topic posts.

Thanks!
Gostev
Veeam Software
 
Posts: 21385
Liked: 2348 times
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland

Previous

Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 17 guests