Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
AMEFA
Lurker
Posts: 1
Liked: never
Joined: Jun 28, 2010 8:21 pm
Full Name: Heribert Pott
Contact:

Replication: impossible to exclude second disk

Post by AMEFA »

Im trying to replicate my development-server which consists of a 12MB Disk 0:0 ( wamp system) and a DISK 0:1 of 300 MB (database and stuff).
Switching off the second disk in the replication job has no effect at all, not when recalculating the size, nor in the real replica size (and time !).
Returning to the exclusions-vmDisks Properties, my settings weren't saved.

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26513
Liked: 4152 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Replication: impossible to exclude second disk

Post by Gostev »

Hello, I am not sure what are you doing wrong or why your exclusion settings are not saved. This functionality is used by many customers and they never reported anything similar. I suggest that you open a support case so that our engineers can assist you via webex session. Thanks!

relwell
Lurker
Posts: 1
Liked: never
Joined: Jun 23, 2010 3:15 am
Full Name: Richard Elwell
Contact:

Re: Replication: impossible to exclude second disk

Post by relwell »

Same issue here, opened ticket with support.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], oleg.feoktistov, PetrM and 78 guests