Weird no password issue (once 2 or 3 days)

Availability for the Always-On Enterprise

Weird no password issue (once 2 or 3 days)

Veeam Logoby zadrian » Tue Jul 10, 2018 2:05 am

I have this issue where once every few days I get this weird error when performing backup copy to a remote location. Note that there is no DC or RODC at remote location.

The weird thing is that there are conflicting errors in the VBR 9.5 server (error email was also sent), job failed but the backup copy job shows previous status as "Success".

Anyway to resolve the issue

Code: Select all
Failed to merge full backup file Error: The user name or password is incorrect. Failed to restore file from local backup. VFS link: [summary.xml]. Target file: [MemFs://frontend::CDataTransferCommandSet::RestoreText_{1f61dbce-1474-4431-8df2-c094519411f6}]. CHMOD mask: [0]. Agent failed to process method {DataTransfer.RestoreText}.
Failed to generate points Error: The user name or password is incorrect. Failed to restore file from local backup. VFS link: [summary.xml]. Target file: [MemFs://frontend::CDataTransferCommandSet::RestoreText_{1f61dbce-1474-4431-8df2-c094519411f6}]. CHMOD mask: [0]. Agent failed to process method {DataTransfer.RestoreText}.
zadrian
Enthusiast
 
Posts: 36
Liked: 2 times
Joined: Tue Jul 14, 2015 8:26 am

Re: Weird no password issue (once 2 or 3 days)

Veeam Logoby v.Eremin » Tue Jul 10, 2018 9:19 am

Please include the support ticket ID for this issue, as requested when you create a New Topic. Thanks!
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 14812
Liked: 1113 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: DaveWatkins, Google Feedfetcher and 58 guests