Starting Sattlite Process Failed

VMware specific discussions

Starting Sattlite Process Failed

Veeam Logoby Jezza » Wed Jun 22, 2016 9:01 pm

Case ID 01834222

Hi

When trying to create a backup job I try to expand my ESX host to select the VM that is across a site to site VPN and it displays a dialog box with "Starting Sattlite Process Failed"

Any idea's at all

Thanks
Jezza
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Wed Jun 22, 2016 8:38 pm
Full Name: Jeremy

Re: Starting Sattlite Process Failed

Veeam Logoby Dima P. » Wed Jun 22, 2016 10:55 pm

Hello Jeremy,

Kindly keep working with the support team as this issue might require debug log analysis. Thanks.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6242
Liked: 440 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: Starting Sattlite Process Failed

Veeam Logoby mpasaa » Fri Jun 24, 2016 2:05 pm

any resolution to this issue? Just curious. I am seeing that on my Veeam now when trying to expand the vms/templates. I keep getting the message that the process is taking longer than expected and this never happened before and nothing has changed on my Veeam server for months except for the usual Microsoft patching monthly. Wouldn't surprise me if a M$ patch screwed it up.

thanks
mpasaa
Enthusiast
 
Posts: 31
Liked: 2 times
Joined: Tue Sep 08, 2009 3:28 pm
Full Name: Mike Audet

Re: Starting Sattlite Process Failed

Veeam Logoby Vitaliy S. » Mon Jun 27, 2016 11:40 am

The case above doesn't have any resolution due to no response from the OP. Please contact our technical team for troubleshooting.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to VMware vSphere



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests