Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
Jezza
Novice
Posts: 4
Liked: never
Joined: Jun 22, 2016 8:38 pm
Full Name: Jeremy
Contact:

Starting Sattlite Process Failed

Post by Jezza » Jun 22, 2016 9:01 pm

Case ID 01834222

Hi

When trying to create a backup job I try to expand my ESX host to select the VM that is across a site to site VPN and it displays a dialog box with "Starting Sattlite Process Failed"

Any idea's at all

Thanks

Dima P.
Product Manager
Posts: 10539
Liked: 858 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Starting Sattlite Process Failed

Post by Dima P. » Jun 22, 2016 10:55 pm

Hello Jeremy,

Kindly keep working with the support team as this issue might require debug log analysis. Thanks.

mpasaa
Enthusiast
Posts: 36
Liked: 2 times
Joined: Sep 08, 2009 3:28 pm
Full Name: Mike Audet

Re: Starting Sattlite Process Failed

Post by mpasaa » Jun 24, 2016 2:05 pm

any resolution to this issue? Just curious. I am seeing that on my Veeam now when trying to expand the vms/templates. I keep getting the message that the process is taking longer than expected and this never happened before and nothing has changed on my Veeam server for months except for the usual Microsoft patching monthly. Wouldn't surprise me if a M$ patch screwed it up.

thanks

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 23001
Liked: 1557 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Starting Sattlite Process Failed

Post by Vitaliy S. » Jun 27, 2016 11:40 am

The case above doesn't have any resolution due to no response from the OP. Please contact our technical team for troubleshooting.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 18 guests