Discussions specific to the VMware vSphere hypervisor
Post Reply
reziel84
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: May 25, 2017 6:06 am
Contact:

Vcenter 6.5 plugin fail

Post by reziel84 » May 25, 2017 1:58 pm

Hi
I install a Veeam B&R and Enterprise Manager (with update 1) on a VM in my Lab with Vcenter 6.5.0.5500 (Appliance). After i install a Web Plugin and in Veeam Manager Enterprise i See "Install" and "Plugin Version 9.5.0.711".
After i do a full reboot of Vcenter appliance but i can't found a Web Plugin in my Vcenter dashboard, why?
I try to delete a VM with B&R and rebuild it, but the same result.....no web plugin.

enyone can help me?

thanks in advance

DGrinev
Veeam Software
Posts: 1264
Liked: 135 times
Joined: Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev
Location: St.Petersburg
Contact:

Re: Vcenter 6.5 plugin fail

Post by DGrinev » May 25, 2017 2:39 pm 1 person likes this post

Hi and welcome to the community!

Did you try to check the status of the plug-in by following Home -> Administration -> Client Plug-ins?

Thanks!

reziel84
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: May 25, 2017 6:06 am
Contact:

Re: Vcenter 6.5 plugin fail

Post by reziel84 » May 26, 2017 6:09 am

many thanks to your welcome..... i'm enjoy to stay here. :D
this is the only plugins that i have in Home->administration->client plugins

Image

DGrinev
Veeam Software
Posts: 1264
Liked: 135 times
Joined: Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev
Location: St.Petersburg
Contact:

Re: Vcenter 6.5 plugin fail

Post by DGrinev » May 26, 2017 9:45 am 1 person likes this post

Hi,

Please can you try the solution in the existing thread.
Also, take a look on this thread called vCenter Web Plug-in with vCSA about the same issue. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: foggy, jcapone, JLundgren, seb002 and 27 guests