Hyper-V Replication - Virtual Networks do not migrate

Hyper-V specific discussions

Hyper-V Replication - Virtual Networks do not migrate

Veeam Logoby fulostix » Mon May 14, 2012 3:47 pm

I have been testing the Hyper-V Replication with a test VM, the replication performs successfully with no problem, but it does not transfer the Virtual Network settings even though I have mapped them in the job. I failover the VM successfully, but then when I right click on the VM and go to the network adapter location, it says "NOT CONNECTED." I then have to manually select the network adapter and VLAN configuration to get the VM to work and ping properly on the network. I did see a KB article ont he VEEAM site about an issue with VMWARE, but I do not believe this applies because of the difference in network adapters. Let me know if you have any thoughts...
fulostix
Influencer
 
Posts: 13
Liked: never
Joined: Mon Dec 26, 2011 10:20 pm

Re: Hyper-V Replication - Virtual Networks do not migrate

Veeam Logoby Vitaliy S. » Mon May 14, 2012 4:08 pm

Hi Jonathan,

Do you have any related information in your job debug log files? If you need an assistance with debug logs review, please contact our technical team directly.

Thank you.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19566
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Hyper-V Replication - Virtual Networks do not migrate

Veeam Logoby Gostev » Tue May 15, 2012 10:24 am

Some bugs around network mapping are fixed in 6.1, but it would be best to open a support case so that we can ensure you are experiencing the known issue. Thanks!
Gostev
Veeam Software
 
Posts: 21396
Liked: 2350 times
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland


Return to Microsoft Hyper-V



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests