Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)
Post Reply
adwaisner1991
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Aug 10, 2018 1:15 pm
Contact:

Veeam EP backup won't boot

Post by adwaisner1991 » Aug 10, 2018 1:30 pm

Hi I'm attempting to use a recovery image to restore a Windows Surface Pro 4. The image was pulled from a different device and is being applied to a new Surface Pro. It will boot from USB into the recovery media and has no problem running the recovery. I get no errors and I've made sure I've unchecked "Inject Device Drivers". Before I had this checked it would boot to a BSOD after the recovery ran. Now with it unchecked it will automatically boot to UEFI regardless of the boot sequence. Is there anything I can do to bypass this?

Dima P.
Veeam Software
Posts: 8596
Liked: 634 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Veeam EP backup won't boot

Post by Dima P. » Aug 10, 2018 3:55 pm

Hello adwaisner1991.

How recovery was performed? Did you erase existing disk layout?
The image was pulled from a different device and is being applied to a new Surface Pro.
Are you saying that backup file was taken from another machine (or Recovery Media was created on another host)? Thanks.

adwaisner1991
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Aug 10, 2018 1:15 pm
Contact:

Re: Veeam EP backup won't boot

Post by adwaisner1991 » Aug 10, 2018 3:58 pm

Yes I reformatted the disk through Veeam Create Media program. The backup file was taken from the users original surface pro and is being applied to a new surface pro.

Dima P.
Veeam Software
Posts: 8596
Liked: 634 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Veeam EP backup won't boot

Post by Dima P. » Aug 10, 2018 4:09 pm

Did you restore all partitions including the EFI partition (Apply disk layout option was used)?

Image

adwaisner1991
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Aug 10, 2018 1:15 pm
Contact:

Re: Veeam EP backup won't boot

Post by adwaisner1991 » Aug 10, 2018 4:35 pm

That worked thank you very much!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests