Importing backup fails

Availability for the Always-On Enterprise

Importing backup fails

Veeam Logoby dstollow » Mon Apr 10, 2017 3:39 pm

Hi,

We have a backup we are trying to import that is quite large, showing about 27TB on disk. When I go to import the backup into the console it starts to go (get the progress bar) then nothing happens, it just closes that import window and then nothing. Ive tried importing the VIB and VBM with the same results. I slight remember reading something about if the file is over a certain size something had to be done in Windows in order to get the file to import, but I can't seem to find that again.

Has anyone seen this? None of the logs show anything that I can find, but want to see if someone thinks im missing something.

Thanks
Dave
dstollow
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Mon Apr 10, 2017 3:31 pm
Full Name: David Stollow

Re: Importing backup fails

Veeam Logoby foggy » Mon Apr 10, 2017 5:52 pm

Hi David, I suggest contacting support to take a closer look at what actually happens. Just a thought - is the Veeam B&R version the same or higher than the one this backup files was created with?
foggy
Veeam Software
 
Posts: 15081
Liked: 1110 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Importing backup fails

Veeam Logoby v.Eremin » Tue Apr 11, 2017 9:38 am

By the way, there are several ways to import backup: via vbk and via vbm. What method did you use in your case? It might be worth trying different one for the sake of testing. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13543
Liked: 1002 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: nunciate and 72 guests